Breathe air

Dihajte lažje.
Integrirano in
kontrolirano.

Inteligentni prezračevalni in distribucijski sistemi podjetja Dimplex.

Ali želite prihraniti pri stroških energije in ustvariti tudi zdravo podnebje brez plesni ali vlage? Dimplex ponuja centralne in lokalne prezračevalne sisteme - s celo vrsto ugodnosti, ki vam bodo pomagale lažje dihati. Zasnovan je tako, da ustreza najnovejšim zahtevam EnEV (nemška zvezna uredba o energetski učinkovitosti), ki priporočajo nadzorovan prezračevalni sistem v kombinaciji z izoliranim ovojem stavbe. V kombinaciji z edinstveno prilagodljivim sistemom za distribucijo zraka, ki tudi monterjem olajša vzdih.

Svež, zdrav notranji zrak. Preprosto povsod.

Centralni prezračevalni sistemi vzdržujejo stalno visoko kakovost zraka v celotni hiši z uporabo ene same prezračevalne enote. Izmenjava zraka poteka po cevnem sistemu. Idealno za novogradnje in popolne prenove.

Novo: M Flex Air. Centralno prezračevanje v sistemskem omrežju.

Sistemska rešitev za ogrevalno in prezračevalno tehnologijo? In popolnoma usklajeni? To je M Flex Air. Novo prezračevalno enoto je mogoče popolnoma kombinirati z vsemi toplotnimi črpalkami Sistem M, vključno s pripravo tople vode.

> Več o M Flex Air kot sistemu.

Svež zrak v zaprtih prostorih. Preprosto povsod.

Centralni prezračevalni sistemi ohranjajo stalno visoko kakovost zraka v celotni hiši z uporabo ene same prezračevalne enote. Izmenjava zraka poteka prek cevnega sistema. Idealno za novogradnje in popolne prenove.

Preprosto učinkovito. Neposredno skozi zid.

Lokalni prezračevalni sistemi so prilagodljivi in primerni za vgradnjo naknadno. Enote so nameščene neposredno ob zunanjo steno prostora. Zahvaljujoč preprosti namestitvi se te rešitve pogosto uporabljajo tudi v novogradnjah.

Prilagojeni prezračevalni sistemi.

Planirajte prezračevalni sistem skupaj z nami.

Pomagamo vam lahko pri izbiri ustreznega sistema, pri načrtovanju in zagonu na kraju samem. Za načrtovanje potrebujemo podrobnosti o stavbi, tlorise, pa tudi poglede in risbe v preseku.

Za pripravo prezračevalnega sistema nam pišite.

Vlaga v hiši.

Kalup ni redkost, zlasti v stavbah z naknadno nameščeno fasadno izolacijo. Lokacije, ki so posebej dovzetne za plesen, so vogali zunanjih sten, v katerih se kondenzira vlaga. Kontrolirano prezračevanje prostora prenaša vlago ven in preprečuje, da bi se plesen pojavila.

Prednosti nadzorovanega prezračevanja v gospodinjstvu.

  • Prihodnost proti plesni. Sprememba zraka ni samo higienska, ampak tudi zagotavlja, da se vlaga odstrani na nadzorovan način, s čimer se zagotovi, da stavbe ostane nedotaknjena dlje časa.
  • Učinkovita rekuperacija toplote. Dimplex prezračevalni sistemi lahko porabijo do 90% toplote izpušnega zraka in dosežejo sobno temperaturo.
  • Na varni strani. Stavbe z izolacijo morajo imeti nadzorovan prezračevalni sistem za gospodinjstvo - zlasti v najetih stanovanjih.
  • Prezračuj in prihrani z energijo. Odpiranje oken pri nizkih temperaturah? Ni več potrebno.
  • Idealno za alergike. Cvetni prah, droben prah ali delci ostanejo zunaj zahvaljujoč zanesljivemu filtru F7.
  • Učinkovita zaščita pred hrupom. Učinkovita zaščita pred hrupom. Ulični hrup in drugi zvočni vdori nimajo nobene možnosti, saj bo vaša soba optimalno prezračena dan in noč, pri zaprtih oknih.
House sign

Financiranje prezračevalnih naprav s strani Eko sklada, j.s.

Pomagali vam bomo prejeti največ sredstev za vaš prezračevalni sistem. Od načrtovanja in oddaje naročila, do namestitve - pri tem smo vam vedno na voljo.

Tukaj smo za vas.

Ali rabite več informacij o naših proizvodih ali imate še kakšno vprašanje?

Domov Prezračevanje